Uitgelicht

Leefstijlcoach Rosalie de Kraker nieuwe partner OCM Lifestyle

Door Frank Zweedijk, Updated: 03-02-2023

Het team van OCM Lifestyle heeft er in de persoon van integraal leefstijl en vitaliteitscoach Rosalie de Kraker een waardevolle partner bij. Ze is opgeleid om samen met u te achterhalen waar bij u de kink in de kabel zit. Zit u privé en maatschappelijk op uw plek? Is er in uw dagelijks leven voldoende balans om gezondheid en vitaliteit te waarborgen? Wat kunt u ondernemen om de dagelijkse stress in uw leven onder controle te houden en beter te slapen? Ze kijkt samen met u in de spiegel om te zien waar in uw specifieke situatie winst valt te behalen.

Ook op het vlak van voeding kunt u met uw vragen bij haar terecht. Ze werd gedegen opgeleid op de Mark Academy en door de osteopaten van OCM Lifestyle uitgebreid verder geschoold in de toepassing en begeleiding van het ketogeen dieet!

Rosalie is op woensdag in het OCM aanwezig voor consulten. Vanaf 1 maart zal ze ook op donderdag spreekuur houden. Ook kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen om na te gaan of ze iets voor u zou kunnen betekenen. Klik hieronder op haar logo voor meer informatie en de contactgegevens.

LEV Coach Rosalie